Om os

Hvem er vi?

Professionel Erhvervsrengøring på Fyn

Optimalren udføre erhvervsrengøring i Odense og omegn, vi udføre alle former for erhvervsrengøring for klinikker, lagerhaller, produktionsvirksomheder, butikker, skoler, ja i store træk gør vi rent hvor der er brug for det. Vi tilpasser rengøringen så den kan tilpasses alles ønsker og behov for er erhvervsrengøring i Odense.

Vi ved, hvor vigtigt det er for dig, at din virksomheds lokaler er rene og behagelige at færdes i – både for virksomhedens egne medarbejdere og for kunder og samarbejdspartnere. Derfor har vi udviklet vores eget rekrutterings- og oplæringskoncept, så vi er sikre på, at de medarbejdere, vi sender ud til fx kontorrengøring, vinduespudsning eller trappevask er specialuddannet til lige netop dén opgave. Vi har også medarbejdere, som er specialuddannet til grovere erhvervsrengøringsopgaver så som byggepladsservice, slutrengøring efter håndværkere og rengøring af skurvogne.

Vision

Vores vision med dette rengøringsfirma er at lever kvalitets rengøring Odense og være stabile og altid yde den bedste kundeservice.. For os er succes et godt samarbejde mellem vores kunder og Vore rengøringsfirma. Kontakt os her

Hos os er vi altid med på at bruge de mest miljøvenlige rengøringsmidler på markedet. Det er samtidig er det også vigtigt for os at vi efterkommer vores kunders krav til en flot og veludført rengøring.

Kvalitetssikring

Vi tror på at en god rengøring giver de bedste medarbejdere. Som kunde hos os kan du forvente en førsteklasses service og et professionelt stykke arbejde, dette er du altid sikret hos Optimalren. Uanset om din opgave er stor eller lille, er det altid en opgave for os og vi vil give den opmærksomhed den fortjener. Vores firma bygger på at udvikle langsigtede relationer og glade kunder, der altid vil kunne se en forskel efter Optimalren har været forbi.